Tyg fynd!

Hittade detta rosa påslakan idag!


♥♥♥Morsdag♥♥♥

Dagen börjades med att min fina son hade köpt en liten present till mig som jag fick tillsammans med frukost på sängen! Presenten bestod av att Coca-cola glas:) Han känner sin mamma väl och vet att hon ääälskar denna dryck...

Har även idag hunnit med att få denn lilla klänning färdig till lilla I. Jag blev mycker nöjd med den, riktigt somrig och flickig! Håller på att göra en ungefär likadan fast i större storlek och lite ändringar i mönstret....det kommer bilder när den är klar så småningom.Äntligen klar!!!

Nu har jag blivit klar med denna till min brors dotter, har legat på mitt samvetet ett tag:)


Loppis fynd i helgen!

Hittade detta tyget med Pippi Långstrump på loppis, det ska få nytt liv som klänning. Hittade många mönster från 70-talet, vissa behåller jag och de andra ligger ute för försäljning på Tradera.Innan helgen lämnade jag denna klänningen till en kompis, hon gav mig idén om att piffa till den med ett fint band...och se vilket bra tips det var:) Detta tyget gillar jag jättemycket, tyvärr fanns det bara till att göra denna klänningen...så den är unik och kommer att passa prinsessan som ska ha den perfekt:)

Nysytt i återanvänt tyg från 70-talet!!

Singoalla/Volanklänning i stl 5-6 år. I grönt återanvänt tyg från 70-talet. Retro!!

STl 6 år.

Mindre klänning:) 6 månader, även denna sydd i återanvänt tyg från 70-talet. Innertyget är nytt!! Denna ska lilla I få, hoppas bara att den passar henne!

 IWA 6 månaderIWA 6 månader, närbild
Baksida IWA 6 månader


RSS 2.0