Monogram.

Håller just på med detta! Fick fina örngott av L, som tack vill jag ge något tillbaka och kom då på att göra detta med ett av örngotten:-)


Klart för lämning!


Give away hos Kinoko

Klicka på bilden för att komma till hennes hemsida. Vinsten är valfri vara från kinoks hemsida (inga jackor) och under utlottningsperioden kommer även börser att hamna på sidan.


Äntligen sommar!

Idag har vädret varit perfekt! Vi har varit och hälsat på min mans syster och titta vad hennes dotter hade på! Kul att se att det man gör används och uppskattas, lilla I brukar själv välja denna klänning när hon ska klä på sig:-)


En bonads kudde till!

Jag tycker själv att dessa kuddar blir fina! Idag vill man kanske inte ha en bonad hängande på väggen, men kanske istället att ha den som en kudde i kökssoffan eller vart man nu vill ha den:-) fina är de i varje fall!


Kudde av bonad:-)


Örkelljunga dagarna!

På lördag finns vi i Örkelljunga. Tror tiden är mellan 10-18. Jag med mina sydda alster, mamma med blommor och blad och Carro med sina kort:-) denna fina klänningen ska få följa med dit, storlek 1-2 år. Klänningen är sydd i två lager med spets längst ner på det andra lagret. Hittade även jättesöta knappar med hjärtan:-) Jag tänker på svensk sommar/midsommar när jag ser den.


Klänningar igen....


Söta småååå klänningar:-)

Idag har jag lagt fokus på att bli klar med det jag har börjat med;-) Är alltid på ett nytt projekt i tanken innan jag är klar med det jag egentligen håller på med! Ska bara handla knappar men det kan jag inte göra förrän på måndag när Sysöder har öppet:-)


Kuddar och duk:-)

Min svägerska hade lite tyg som hon ville göra kuddar och duk av. Duken kantade jag med egen gjort kantband, blev ok! Kuddarna fick bli den storlek som var på tyget. Till fyllnad köpte jag kudde för 12:- på Ikea och delade på mitten. Billigare än att köpa fyllnads vadd i hobby butik! Det blev även lite tyg över för en liten väska till hennes dotter, som hon kan hålla själv och plocka ner sina leksaker i:-)


Tingstorget

Nu har vi varit på tingstorget i Ängelholm! Det var lite folk, så försäljningen var inte den bästa. Mamma sålde dock nästan alla blommor så det var ju bra:-) men vi hade det roligt och det är huvudsaken, längtar till nästa gång. Meddelar vart vi dyker upp, när vi har bestämt oss!


RSS 2.0